A kép illusztráció

Szerelmi sokszög és költözés! Szívszorító történet 6.részEljött az újév, elkezdtünk dolgozni, egyre többet...és mivel másképp voltunk a munkahelyen beosztva, a baba alvásidejében volt időm a gép előtt ülni… egy ilyen alkalomnál gondoltam egyet, és belenéztem az előzményekbe…szinte sokkolt… társkereső, és három városbéli csaj levelezése az iwiwen…kiderült, hogy mellettem ők is voltak, már egy ideje (bár nem tudom, hogy egyszerre, vagy külön-külön időszakokban)… Nehogy már, mindent én sem tudok elnézni. Felvettem az egyik lánnyal a kapcsolatot…szabadkozott hogy csak barátok, de az üzenetek nem erről tanúskodtak.
Akkori barátnőmnek elmeséltem a sztorit, de otthon egyelőre hallgattam mindenről. Valószínű, a lány is, akinek írtam, mert nem változott G hozzáállása semmihez.

Májusban aztán borítottam a bilit, én voltam a hibás mindenért, egy utolsó senkiházi kurva voltam a szemében, rengeteget veszekedtünk, verekedtünk. Anyukám szülinapján eljött hozzánk…felköszöntöttem, és közöltem vele, hogy most nem tudok ajándékot venni, de jó lenne ha még a héten találna nekem egy helyet ahol elbújhatok a kislánnyal mert nem bírom tovább.

Este bementem a munkahelyemre, elmeséltem az egyik kollégámnak, mi történt, és azt mondta, segít a pakolásban. Közben anya is visszaszólt, talált helyet. Két napot mondtam, mire leszervezek mindent.

Szerelmi sokszög és költözés! Szívszorító történet 6.részAzon a napon (talán csütörtök volt), szépen becsomagoltam az ebédjét, adtam neki sok puszit, mikor elment dolgozni reggel. Este hatig van a műszak, tudtam hogy végezni fogunk..amint becsukta a kaput, telefonáltam a segítőknek. Előző éjjel már minden holminkat bezsákoltam, így nem volt nehéz dolgunk, csak vittük, hordtuk villámgyorsan a cuccokat.

Három napig ki volt kapcsolva az én és az összes rokonom telefonja, mert tudtam, ha akkor talál meg, nagyon nagy baj is lehet belőle.

A történet érdekes csavarja, hogy a három lányból kettővel már nagyon jó a kapcsolatom 🙂

Előző cikkKis gyerekes anyukák, terhes nők kényszerülnek önkéntes karanténra, azok akik miatt mindenkinek vigyázni kell, nem törődnek semmivel
Következő cikkKismamaként is divatosan! De mit vehetek fel?

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .