Nagyon vártam, hogy menjek a héten is a Babámhoz. Egyszer otthon is megpróbáltam vele ilyen mélyen kapcsolatot felvenni. Láttam, hogy építőkockákkal játszik. Majd én is játszottam vele egy kicsit. Persze egyedül nem megy könnyen. 🙁

Hirdetés

Két nap múlva mentem az „igazi” analízisre. Miután elmondtam, hogy mi történt velem, mentem is a Babámhoz. A méhemet nagyon nagynak láttam. Kicsit meglepett, hogy nem hívott bentről a Kicsim. Pedig az út alatt, amíg a tömegközlekedéssel az analízisre értem, majd kirúgta a hasam. (Azt mondta az analízist vezető, hogy ezért is vannak fix időben a találkozások, hisz a baba már tudja hova megyek.)

Mikor beértem a méhembe, már szaladt elém a Fiam – most már tipegősként láttam őt – gyorsan megölelt és hívott, menjek játszani. Megint építőkockákkal láttam. Leültem vele szemben.

A színekről kérdezett. Minden kockát megmutatott nekem, én pedig elmondtam, hogy milyen színű. Mondtam a formáját is, de az nem érdekelte különösebben.

Minden színhez fűztem egy hasonlatot. Pl. a sárga olyan, mint a nap, a zöld olyan, mint a fű – persze ezalatt képeket vetítettem neki ezekről.

Ezután új játékot talált ki. Színek szerint kellett csoportosítani a kockákat. Először én csináltam, majd ő egyedül. Megkérdeztem, amíg dolgozott, hogy beül-e az ölembe, de azt válaszolta, hogy most nem. Nagyon el volt foglalva a munkával.

Eközben én erről folyamatosan tájékoztattam a vezetőt, aki mondta nagyon jó, hogy ilyen a Babám, hisz egyedül is nagyon jól el fog majd játszani. És azzal, hogy ilyen nagynak látom, azt mutatja nekem, hogy mennyit nőtt. Az építőkocka pedig valószínű nagyon kedvelt játéka lesz.

Miután 3x csoportosította szét az építőkockákat, odajött hozzám. Beült az ölembe, megdörzsölte a szemét. Láttam, hogy nagyon fáradt, álmos. Majd elaludt az ölemben.

A Babám nagyon ragaszkodó lesz, de el fog tudni egyedül is játszani – ezt mondta a vezető.

Miután otthon elmeséltem a történetet, megkérdezte Anyukám, hogy történt-e a héten valami változás a Kicsivel odabent, hogy ennyire a színek érdekelték. Mikor eszembe jutott, hogy a héten nyílt ki a kicsi szeme odabent.:)

Most, hogy már kint velünk van a Pici, nagyon szeret ölben lenni. Most kezdtük az építőkockás korszakot, pedig még csak fél éves múlt. Nagyon érdeklik.:)

Hirdetés

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..