Vagyunk egy páran egyedülálló anyukák,  ezért,  így egymás közt valljuk be, a párkeresés nem halad túl könnyű ütemben. Sokszor előfordul , hogy találkozunk valakivel, van szikra, van kémia, de abban a pillanatban,  amikor szóba kerülnek a gyerekek, csak a füst marad.Amikor egy anya azt mondja, hogy fáradt, ez pusztán azt jelenti, hogy fáradt!

A férfiak azt mondják rólunk , hogy több pótkocsis kamionok vagyunk, bár elég degradáló ez a jelző, valahol mégis igaz.  A gyerekeink , akiket szeretünk és mindent megtennénk értük, nem túl vonzóak a pasik szemében. Bár azt hozzá kell tenni, hogy egy ekkora kamion elvezetése férfi feladat, nem való kisfiúknak. A probléma viszont az , férfit nehezebb manapság találni , mint aranyat a szivárvány tövében. A férfi hiánycikk, van helyette selyem fiú, anyuci kedvence és limonádé macsó, na hát közülük egy sem alkalmas apának. Ők olyanok mint a zsiráf, szép-szép , de azért otthonra nem kéne. Egy egyedülálló anya ijesztő, mert önálló, független és elbírja egyedül azt a feladatot, amire a legtöbb ember csak párban képes, ezek a tulajdonságok pedig hatalmas önbizalmat adnak neki, ami miatt azt mondják a férfiak : túl erős nő. Pedig nem, csak nem lehet megvenni, irányítani, befolyásolni, ez pedig ugye többlet munka, amire nem minden pasi képes.

Mit tehetünk mi, hogy egy kis boldogság is kerüljön az életünkbe?

Várunk, válogatunk, szelektálunk, és továbbra is azok maradunk akik eddig voltunk, csodálatos, erős, független nők, akik nem érik be a kisfiúkkal.

Előző cikkCsak csínján azzal a bölcsivel!
Következő cikkBiztonságos-e forró vizű kádban ülnöm terhesség alatt?