Egy háromhetes kislány fényképe hatotta meg annyira az internetezőket, hogy már több mint hétmillió megtekintést ért el a fotó.

A kislány egy motoroskesztyű ölelésében fekszik, háta mögött egy bukósisakkal. A történet nagyon szívbemarkoló.

Hector Daniel Ferrer Alvarez és párja, Kathryn már nagyon várták a kislányuk érkezését, azonban a motoros édesapa egy hónappal a kicsi születése előtt hirtelen távozott az élők sorából.

13220816_1742382175973591_7399636505693011351_n

Az anya számára rettenetes csapás ez, leírhatatlan fájdalom. Minden pillanatban szeretett férje jut az eszébe, gyötrelmes napokon van túl. Ugyanakkor erőt merít gyermekéből, akinek mosolya ugyanolyan szívmelengető, mint édesapjáé volt.
A kép készítője Kim Stone, aki a kisbaba mamájának szomszédságában él. Azt mondta, az apa mindig használta a biztonsági felszereléseket, hiszen nem kockáztatott a családja miatt.

A kép ötlete a nagymamáé volt, aki Katrynnel együtt tudta, milyen fontos volt az elhunyt apa életében a motorozás.

A fájdalom, amit az anya érez, elviselhetetlen. De az ajándék, amit Hectortól kapott, a legnagyobb kincs, amit az életében megkaphat az ember. Egy új élet, egy új remény. Remény arra, hogy a kislányban ott él az édesapja, minden mozdulatát, rezdülését, nevetését és sírását követi odafentről. Vigyáz rá, hiszen neki is a legfontosabb volt.

 

forrás: life.hu

Előző cikkA legviccesebb utónevek, avagy a szülők normálisak?
Következő cikkMásik gyereket vitt haza a nagypapa