Szívszaggató fotót osztott meg egy texasi édesanya beteg kisfiáról, és annak
mindenben segítő, védelmező nővérkéjéről. A négyéves Beckett Burge-nél 2018 áprilisában diagnosztizáltak leukémiát, és azóta több hónapot töltött a kórházban, mint otthon a családjával. Összetört, ám mindenre elszánt édesanyjuk, Kaitlin Burge januárban készített egy szívszorító fotót a gyermekeiről, amit csak most osztott meg világgal.

Hirdetés

 

A kisfiú egy kemoterápiás kezelés után nagyon rosszul lett, alig bírt kimenni a vécére, ám gondoskodó nővére, a hamarosan hatéves Aubrey, mindenben támogatta őt. Segített neki sétálni, és miközben a kisfiú öklendezve a vécé fölé görnyedt, simogatta a hátát, valamint biztatta kisöccsét, hogy minden rendben lesz. A fotó, ami megörökítette a szívszorító pillanatot, néhány nap alatt bejárta a világsajtót.

– Leírhatatlanul szoros kötelék van kettejük közt. Amióta Aubrey megtudta, hogy mennyire beteg az öccse, mindenben segít minket. Magától nekiáll kitakarítani, felmossa a fürdőszobát és nagyon sok munkát önként vállal magára. Még a kedvenc sportját is feladta, csakhogy nekünk segíthessen. Amikor látom őket együtt, annyira boldog vagyok, de aztán hamar el is szomorodom. Az ilyen korú gyermekeknek a szabadban kéne játszania, nem pedig otthon takarítani, vagy a kórházból ki-be járkálni – mondta a 28 éves háromgyermekes édesanya.

Az orvosok szerint a kisfiú előtt még legalább két évnyi kórházi kezelés áll, de egyelőre nem tudják, hogy fel fog-e épülni. A gyermekek számára kapható legerősebb gyógyszereket kapja, de szülei elmondása szerint nagyon bátor és kitartó kisfiú. Amikor jobban érzi magát szívesen játszik nővérével az udvaron, és csak nagyon ritkán látni rajta, hogy megviselt vagy szomorú.

Hirdetés