Szeretnék veletek megosztani pár történetet. Ezek az írások mind megtörtént esetek, sajnos saját tapasztalatok. Azért írom le, mert tudom, sokan járnak most is hasonló cipőben, mint amit én éltem át az elmúlt években. Talán ha elolvassátok, nekem is könnyebb, hogy kibeszélhetem, és akik ilyen körülmények közt élnek még ma is, hamarabb lépnek.

Hirdetés

Szívszorító történet! Veled is megtörténhet!- 1. rész

Az egész azzal kezdődött, hogy új kolléga jött a munkahelyemre. Teljesen magával ragadott a “rossz fiús” jelleme, szinte hetek alatt beleszerettem. És itt követtem el az első hibát. Ugyanis már egy éve együtt éltem akkori párommal, Bécivel. Jó volt a kapcsolatunk, (ő is itt dolgozott) de hiányzott a kaland, a pörgés. Mondhatni unalmas volt az életünk.

Így, mint valami bomba, berobbant az életembe, és elindította a lavinát Gergő. (Nem így hívják, de remélem megértitek, minden nevet átírok majd.) Egy műszakban voltunk, sokat beszélgettünk…kb. két hónap puhítás után én ajánlottam fel neki, hogy találkozzunk. Beleszerettem. A páromnak kipakoltam, úgyis kiderült volna, és a lelkiismeretem sem engedte, hogy megcsaljam. Hazaköltöztem.

A munkahelyen elég hülyén vette ki magát, hogy változás történt, de a főnökkel sikerült megbeszélnünk, hogy ne legyünk hárman egy műszakban, így ha nem is ment minden simán, de jól elvoltunk együtt. Minél többet voltam nála, annál jobban feltűnt, valami nincs rendben. Aztán rájöttem, drogozik. Nekem ez abszolút nem fért bele. Fura volt, és agresszív, veszekedtünk. Aztán otthagytam, egy hónap együtt járás után. Visszamentem a régihez, ő elfogadta ezt a hülye helyzetet. Közben Gergő folyamatosan írogatott, hívott, és könyörgött, menjek vissza. Én hülye! Visszamentem…nem is értem utólag, hogy tehettem ilyet Bécivel, teljesen hülyére vettem.

Mondták nekem folyamatosan a munkatársak, az ismerősök, akik ismerték, ne kezdjem újra Gergővel, nem lesz jobb. Nem hittem nekik.

Október vége volt, eszembe jutott, hogy én még nem is menstruáltam ebben a hónapban. Jézus…épp egy drogériában voltunk, vettem tesztet. Otthon meg is csináltam. Baszki. Pozitív. Én nem is lehetek terhes, azt mondta az orvos. Mi vaaan?? Kétségbe estem. Nem szerettem a gyerekeket. Nekem nem volt semmi felelősségtudatom, anyai ösztön, az mi?!

 

Hirdetés

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .