Szeretném megosztani veletek a szüléstörténetemet. Január 29-re voltam kiírva Míra manónkkal.Hétfőn-kedden elfogott a fészekrakó ösztön,már párom szólt hogy üljek már le mert megszülök.Mondtam neki nem baj,jól vagyok.Kedd délután úgy gondoltam elmegyek egy kedves barátnőmhöz,hiszen ezt szülés után már nem tehetem.Az idő is klassz volt.Beszélgettünk,elkaptak kisebb görcsök de el is mentek.Utána hazafele is már úgy mentem vacsinak valóért.Itthon fürdés,elkapott a hasmenés,émelygések. Neteztem kicsit,megnéztem a sorozatom,de csak görcsöltem.Lefeküdtem,hátha elmúlik.

Hirdetés

Szisza Anyukánk gyors, de mégis fájdalmas szülése!De egyre sűrűbben,fájósabban.Még vártam,úgy este fél 12 körül felhívtam páromat hogy rosszul vagyok.Mondta hívjam a mentőket,kiértek,kb.5 perc és ott voltunk.Vizsgálat,de elkaptak a görcsök,két ujjnyi tágulás,sétáljak hogy meglegyen a négy.Párom taxival bejött utánam.Elkaptak a fájások.Járkálást nem bírtam.Már kb.hajnali 5 lehetett. Egyszer csak elsápadtam,és ráborultam párom vállára.ő meg keltegetett hogy ne aludjak de szerintem elájultam mert arra eszméltem hogy rám van kötve a fájásérzékelő gép.Mikor már nagyon erős volt és jött a székletelő inger,a doki megvizsgált azt mondta ebből baba lesz mert érezte a fejbúbját.4-5 nyomás és kint volt a picikém,de nem akart sírni,de tett róla a doki.

 

Mikor meghallottam a kis hangját megnyugodtam.Rutindolgok,be hozták a babómat,egyből rá kapott a cicire.Utána apuka jött be.Ő kapta az első mosolyt a pici lányától.Hát ez az én kis történetem aminek meglett az eredménye.2.szemünk fénye Mira baba

Hirdetés

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .