A történet tipikus forgatókönyv szerint indul, elvált szülők, anyával maradt gyerekek.

Hirdetés

Az anyának új kapcsolata lett, ahonnan újabb gyermek született! Az új pár önpusztító életmódot él, amibe hamar magával rántja a nőt is. Naponta részegek, nincs itthon mit enni, a gyerekekkel senki nem törődik. Heti többszöri verekedés, ahol a gyerekek is többször áldozatul estek a szülőknek. Négy éven át többször mentek ki rendőrök, volt gyámhivatali látogatás, de érdemben nem történt semmi.A gyerekeket és az apjukat több száz kilométer választja el, az apát senki nem tájékoztatja.

A fordulópontot az jelentette amikor a legidősebb gyermek összeszedte minden bátorságát és szólt az apának, sírva kereste meg, hogy segítsen rajtuk mert állandóan verik őket, és az anyja meg akarja ölni! Rossz életkörülmények között éltek, az anyai szeretetet hírből sem ismerték! A történetbe bekapcsolódott az egyikük osztályfőnöke, akinek hivatalos bejelentése alapján végre lépett a magyar szociális rendszer! Az a rendszer amelyik három évig hagyta a gyerekeket szenvedni! A rendőrség is tette a dolgát és a gyerekeket elhozták otthonról, azóta kiegyensúlyozott életet élnek az édesapjuknál, aki a volt felesége új kapcsolatából született gyereket sem hagyta magára! 

A gyerekek lelki és testi sérülései mind elkerülhetőek lettek volna ha a rendszer időben felismeri és helyén kezeli a problémát! 

Hirdetés