A 30 éves nő magas vérnyomásban szenvedett, a tragédia idején csak a gyerekek voltak otthon, a férj már holtan találta két családtagját.

Felfoghatatlan tragédiáról számolt be a The Sun: egy 30 éves anyuka, Mariana Ojeda és újszülött kislánya életét veszítette argentínai otthonában, mikor a nő szoptatás közben váratlanul összeesett. A nő ájulását a kiugróan magas vérnyomása okozta és pont úgy esett össze, hogy ráfeküdt a picire, aki így megfulladt alatta. A vizsgálat nem talált erőszakra utaló nyomokat.

A férj többször is hazatelefonált a végzetes nap során, de minden esetben a 3 éves kisfia vette fel a telefont, aki azt mondta: anya alszik. A pár legnagyobb gyereke az iskola után a nagymamához ment, onnan kellett volna Marianának hazavinnie – azonban a lány hiába várt az édesanyjára. Ekkor már egyre többen próbálták elérni a nőt, de csak a kisfiú válaszolt a telefonhívásokra. Az apának ez már gyanús volt, ezért hazament, de már csak a felesége és a kislánya holttestét találta meg az ágyban. A nyomozás még folyamatban van.