Az újszülött legfontosabb és legjobb tápláléka az anyatej, ez vitathatatlan tény. Az ajánlások szerint amennyiben lehetőség van rá, legalább hat hónapig, de tovább is érdemes szoptatni gyermekünket.

Hirdetés

Persze, azt senki nem teszi hozzá, hogy a szoptatás rengeteg édesanya számára egy rémálom, amely fájdalommal, kínszenvedéssel jár.

Egy külföldi blogger most kíméletlenül leírta a puszta tényeket, milyen is valójában a szoptatás, vagyis, hogy egyeseknek milyen, mert ez is mindenkinél más…

Vérző, repedezett mellbimbó, felázott bőr, állandó kenegetés, és rettenetes fájdalom attól is, ha puha ajkak tapadnak a területre. Constance Hall háromgyermekes édesanya a keserű tapasztalatokat is megosztotta, ahol sajnos nem csak a nagyszerű élmény, gyermekünk táplálása, közelsége, anya-baba kontaktus kerül szóba.

A legtöbb kismama alig várja, hogy kezében tarthassa gyermekét, és megszoptathassa először…hiszen ennél csodálatosabb pillanat nem sok van. De ez nem mindig ilyen egyszerű, hiszen a szoptatás néha iszonyúan fáj, kimerítő, a sérült mell pedig nehezen gyógyul.

Az ismert blogger leírta, hogy az első szoptatási élménye minden volt, csak épp földöntúli élmény nem, bár az igaz, hogy akkor is csillagokat látott.

Hirdetés

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..