Egy borzasztó baleset áldozata lett három kisgyermek. Édesanyjuk, Lori hazafelé tartott velük, mikor egy teherautó csapódott az autó hátuljának.

Hirdetés

Hatalmas fájdalom egy szülő számára, ha elveszíti a gyermekét. Ha három gyermekét egyszerre, az meg egyenesen felfoghatatlan tragédia.

Az anyát és a gyerekeket különböző kórházba szállították a baleset után, Chris, a férj pedig ingázott közöttük. Egymás után kapta a rossz híreket, sajnos a gyerekek nem élték túl a balesetet.

Mire az édesanya felébredt a baleset után, gyermekei már mind halottak voltak.

8GrktkqTURBXy9iOWQzYzQyZjU0OWI1NmExZGIxMGU4ODdkYjNmZDMzMi5qcGVnkpUDACbNAyDNAcKTBc0DFM0BvA

Vádat emeltek a vétkes sofőr ellen, azonban nem történt semmi értékelhető. A megtört édesapa szerint az a legnagyobb baj, hogy a sofőrök csak akkor kapnak fizetést, ha megteszik azt a rengeteg kilómétert, amit előírnak nekik, ez pedig szinte kivitelezhetetlen pihenés mellett, gyakori a gyorshajtás és a kialvatlanság.

Az anya felépült, és otthonába távozott pár héttel később. Aztán csoda történt. A nőgyógyászati vizsgálaton ugyanis kiderült, hogy a tragikus sorsú édesanya újabb anyai örömök elé néz, és nem egy, hanem rögtön három baba növekszik a hasában.

olHktkqTURBXy9iMGMxMjZiZTdjMWFkYzFkNTkyMWQxZGY1YmY3OWQ1OS5qcGVnkZUCzQJsAMLD

A házaspár szerint ez nem lehet a véletlen műve, gyermekeik figyelték őket odafentről, és segítették az új, boldog élet megteremtésében.

Az ikrek ma már elmúltak kilenc évesek, a szülők pedig soha nem feledik el a csodát, és hálásak azoknak a gyermekeiknek, akik már csak a fényképekről, és a szívükből integetnek vissza nekik.

 

forrás: Blikk

Hirdetés