Nagyon sokan nincsenek tisztába azzal, milyen egy friss anyuka teste (legalábbis, ami a hétköznapi anyukákat illeti), és hangot is adnak nemtetszésüknek.
Persze, nyilvánvaló, hogy ezek az emberek még nem láttak ilyet a saját környezetükben.
Ugyanis szülés után nem lesz mindenkinek (sőt…) kockahasa, idő kell hozzá, mire a terhesség során megnyúlt bőr, meglazult hasizomzat visszahúzódik, hiszen előtte 9hónapig alakult, ahogyan nőtt benne a magzat.

Hirdetés

Giovanna Fletcher egy újdonsült anyuka, aki most az interneten tette közzé fotóját a testéről, ugyanis felháborodott azon, hogy egy idegen kinevette, amiért a hasa még mindig “nagy”, pedig már megszült.
Egy nap alatt több mint hatvanezer ember reagált a posztra, és kétezren megjegyzést is fűztek hozzá, biztatták a bátorságáért.

“Igen, még mindig van egy kis pocakom. De ez a pocak tartotta biztonságban a kisfiamat ö hónapon át. Ez a pocak betöltötte fénnyel és szeretettel a világomat. Ez a pocak egy csodatevő dudor…Szépen lassan áll vissza arra a formára, amilyen azelőtt volt, de én soha el nem múló hálával fogok rá és a testemre gondolni, azért, amivel megajándékozott engem”

 

forrás: Ripost.hu

Hirdetés

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .