Sok nőt érint hazánkban a pajzsmirigy betegség valamelyik formája, nagyrészt a szülés utáni hormonzavar váltja ki.

Hirdetés

2015 óta vagyok beteg, kisfiam születése után, nagyon felborult a hormonháztartásom, amit rendszeres rosszullétek követtek! Két három hónapig nem is foglalkoztam ezzel, de aztán a hirtelen nagy mennyiségű súly veszteség, rá ébresztett, hogy valami nincsen rendbenrendben.

Orvoshoz fordultam, aki laborba küldött! A vérvétel eredménye alátámasztotta az orvosom sejtését, pajzsmirigy túlműködésem van. Ez a pajzsmirigy egy gyulladásban lévő állapota ami rengeteg mindent befolyásol a szervezet működésében.

Nekem okozott szívritmuszavart, ettől nagyon magas lett a pulzusom. Ezt rendszeres rosszullétek követtèk, amik mellett nagyon nehéz volt ellátni a pár hónapos kisbabámat.

A fejem rendszeresen, migrén szerűen fajt, bármennyi fájdalomcsillapítót bevettem,nem segített.Jött a súly veszteség amit a napi 10-12x hasmenés okozott. Erős gyógyszerek mellett valamit javult az állapotom, de öt év elteltével sem sikerült meggyógyulnom.Rengetegen lekicsinylően beszélnek erről a betegségről, pedig mint a túl működés mint pedig az alulműködés nagyon megnehezíti a beteg életét.

Okozhat meddőséget, szem problémákat, szívbetegséget és súly problémákat is.

Hirdetés