Hogy mit láttak?

Ha gyermeket vársz és megvan a pozitív teszt a kezedben az első gondolatod, hogyan mond el a párodnak. Szeretnél minél emlékezetesebb dolgot kitalálni. Persze ez nem megy. Sokszor csak felhívod „lányos zavarodban” és elmakogod neki hírt. Hiába készültél fejben már az egészre. Az örömödet nem tudod leplezni addig sem, míg a szerelmed hazaér.

Ha már túl vagytok az első örömkönnyeken, hogy sikerült a baba, akkor jön a következő lépés, hogyan mondjátok el a nagyszülőknek. Erre már azért jobban készülhettek, hiszen ketten vagytok. Ilyenkor jobbnál jobb ötletek kerülnek számításba.

Nem volt ez másképp Sharon és Korey életében sem. Ikreket vártak, de nem szerették volna elmondani a szülőknek. Úgy gondolták, majd a babák születése fedi fel a nagy meglepetést.

Maga az ikerterhesség a szülők számára is hatalmas meglepetés volt, amikor egy vizsgálat után kiderült, hogy ikerlányaik fognak születni. Ezután találták ki, hogy titokban tartják az ikreket és alaposan meglepik a rokonaikat.

A kórházba érkező látogatóiktól azt kérték, hogy tippeljék meg a kisbaba nemét. Mivel senki nem számított arra, hogy ikreket fognak látni, mindenki nagyon megdöbbent és persze nagyon megörült a az ikerbabáknak, akik a Maryann Grace és Brianna Faith neveket kapták. A megható pillanatokat a házaspár videóra is vette, és feltöltötték azt YouTube-ra.

Az, hogy hogyan sikerült 9 hónapig titokban tartani két Manó kilétét a pocakban, úgy, hogy ma már öntik ránk az ultrahang felvételeket is, ez rejtély maradt.

Előző cikkMinden vetélés az anya szívének egy darabja
Következő cikkJön a második hullám! Te hogy készülsz rá?

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .