Szülés után még befejezte a karácsonyi menüt az anya!A 32 éves brit édesanya, Candice Fullert otthonszülésre készült a második gyermekével, azonban arra nem gondolt, hogy ez a nap pont karácsonykor fog eljönni. Hajnali fél háromkor elfolyt a magzatvíz, úgyhogy azonnal riasztotta a bábát és szüleit is, hogy vigyázzanak a nagyobb gyerekre, amíg a szülés lezajlik.

Hirdetés

A szülés gyors és komplikációmentes volt, így mire a szülők odaértek, hogy vigyázzanak a másik gyerekre, az újszülött kisfiút már a karjában tartotta az anyuka. Egy órás pihenő után olyan jól érezte magát, hogy nekiállt a karácsonyi vacsorának. Az előkészületekben édesanyja segített, míg férje és édesapja a két gyerekkel foglalkozott.

Az anyuka soha nem fogja elfelejteni, mikor a négyéves kislánya először pillantotta meg a kistestvérét. Mivel ő még hisz a Mikulásban, nem győzött neki hálálkodni azért, hogy ilyen különleges ajándékban részesítette.

Az már biztos, hogy a család karácsonya mozgalmas és különleges volt, és úgy nyilatkozott az anyuka, hogy ezután ez lesz a legfontosabb ünnep az életükben.

Hirdetés

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .