A kép illusztráció

Egy szüléstörténet lehet vicces, szomorú, vagy éppen tragikus. Az én történetem talán a második kategóriába tartozik, de a végén mégis csak boldog vagyok!

A kép illusztráció

2011 . 21 éves vagyok. Külföldön élek már közel 2 éve . Eljöttem egy férfihez akiben a biztos jövőt láttam. Tehetős volt a férfi, és kedves volt velem nagyon! Az első félév gyönyörű volt bele is szerettem valóban. Aztán jött a fekete leves! Drogozik! Heroin! Összetörtem, de nem volt senkim, mert állami gondozott voltam. Így megfogtam a kezét és mellette voltam. Biztattam elvonóra , hogy inkább gyűjtsünk pénzt . Vegyünk házat , kocsit… Sajátot. Mert az nem volt neki éppen a felelőtlensége miatt… Így ment is ez egy pár hónapot . Megvettük a kocsit. Bmw 3 Coupe szalonból újat! Büszkék is voltunk. Abba hagyta. Azt hittem! Titokban csinálta bár kevesebbet! Rájöttem… Felmerült bennem a kérdés miért csinálod? Mi jó lehet abban? Kipróbáltam! De nem tetszett. Rosszul lettem. Hánytam. Kipróbáltam mást. Kokaint… Az tetszett. Vetettem is vele. Közben vezettem az üzletüket. Egyre több kellett. 2-3 gramm/nap. Már nem volt elég. Ki próbáltam a crack-et. Tetszett . Először csak fél grammokat… Aztán egyre nőtt…nem volt elég…de én közben már nem ettem… Lefogytam 35 kg-ra . Már volt hogy elájultam…aztán egyszer csak feltűnt már nincs menstruációm… Vagy 2-3 hónapja. De felírtam a drogozásnak… A páromnak gyanús lett. Meggyanúsított, hogy megcsaltam… Nagyon féltékeny volt. Elmentünk orvoshoz. 2011 június 22 . Teszt pozitív “Hölgyem Ön terhes! 

A kép illusztráció

Hangzott el a rémisztő mondat! Egyszerre voltam boldog és szomorú! Mi tegyek? Abortusz? Semmiképpen!!! Tükörbe néztem és elszörnyedtem! Így jöttem orvoshoz fésületlenül? Fogmosás , mosakodás nélkül? Úristen! Egy kisbaba fejlődik bennem. Kb 10 hetes lehet. Tennem kell valamit. Kimentem. Elmondtam a páromnak. Ő leblokkolt …neki nem lehet gyereke. Hisz régóta drogozik… Csináltassunk dns tesztet. Az én lelki ismeretem tiszta volt. Azt mondtam rendben, de ha nem bízol bennem elveszem a gyereked! Haza mentünk. Útközben megállt a dílernél…. “Mennyit kérsz?” -kérdezte! Én azt feleltem, hogy nem kerek soha többet! Kinevetett! Én meg gondoltam, majd meglátod mire vagyok képes a gyerekemért!

2. Felvonás

A kép illusztráció

Kertem az első időpontot UH-ra. Július . 10 hét és 4 naposak voltunk. Felfoghatatlan érzés volt a szívnek a ritmusos dobbanása ami az én babámtól jött. Minden rendben , erős baba! Droggal le kell állni mondtak, mert különben elveszik . Minden hónapban vérteszt. Mondtam nem gond. Minden rendben lesz. Nem jelent gondot letenni a drogot a gyerekem egészségéért! Nem voltak elvonási tüneteim annyira boldog voltam. Kiírt dátum a születésnapomra! Teltek a hónapok. A drogra nem is gondoltam még úgy sem hogy ő folytatta… Bíztam abban majd abba hagyja o is ! Hisz egy kis élet a tét! De nem ! Ő nem. Nem volt részese a terhességemnek sem… Ott volt minden UH-n de nem érdekelte… Kórházba került. Műtötték… Ott voltam vele. A kórházban is drogozott.. De én bíztam benne! 35 kg-ról kezdtem a várandósságot és 33 hetesen már 75 kg-val rendelkeztem… Amúgy 50 kg-s nő vagyok alap járaton. Eljött a szülés ideje… Karácsony első napja. Ott volt velem az apuka is… Megszültem. Nem hatotta meg… Betettek egy szobába… És ő elment. Másnap jött vissza. Haza vitt . És eltűnt egy fél évre. Csak aludni jött haza. Vagy még az sem! A gyerekről nem vett tudomást.

3. Felvonás

A kép illusztráció

Fél éves a gyerek. Rájött az apuka hogy létezik a gyerek… Drogozást nem tette le így sem… Az üzletük tönkre ment… Már nem volt pénzünk… Úgy dugdostam a pénzem tőle, hogy legalább a gyereknek meglegyen mindene. A nevelése a gyereknek napi rendszerben gyönyörűen. De ha ő otthon volt és mar gyakran volt otthon mert nem ment az üzlet… Mindig az ellenkezőjét mondta a gyereknek amit én mondtam neki. A rendszer felborult. Dílerek jöttek a házba… Beszélgettek a gyerekemmel. Ölbe vették mikor nem figyeltem… A pénzünk rohamosan fogyott. Kevesebb jutott a drogra is. Megbolondult agresszívvá vált. Követelte az eldugott pénzem… Megütött! Fenyegetett, a gyereket használta ellenem… Elejtette a gyereket…megütött mikor a kezemben volt… Elmentem a rendőrségre! Nem érdekelték…. Másfél éves küzdelem volt. Mire komolyan vettek. Elindult a lavina. És maga alá temette a gyermekem apját! Mert sikerült eljönnünk tőle és azóta boldog eljegyzett menyasszony lettem a szinten boldog kiegyensúlyozott kislányommal és időközben lett egy kis tesó is. Nyáron lesz a lagzink. Nagyon boldogok vagyunk . És a droghoz azóta sem nyúltam. És abszolút nem vonz. De meg a dohányzással is felmondtam! Van remény és nincs lehetetlen! Csak tehetetlen!

Előző cikkHihetetlen! 100 éve ezeket tanácsolták az anyukáknak!
Következő cikkNincs többé anya és apa!

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .