Szörnyű hírre ment fel a Facebookra egy friss anyuka nemrégiben.

Heather és barátja, Adonis egy munka során ismerkedtek meg a Dominikai Köztársaságban, ahol animátorként dolgoztak, és feladatokkal szórakoztatták az odalátogató turistákat.
Hatalmas, elsöprő szerelem volt az övék…a skót lány teherbe esett, és úgy döntött, hazautazik, hogy otthon szülje meg a babát. A dominikai srácnak azonban nem volt vízuma, így otthon maradt, és megnyugtatta párját, előkészít mindent a baba érkezésére.

A 24 éves lány életet adott egészséges kisfiuknak, Diegonak. Azonban ami ezután történt, arra végképp nem számított. Egy barátja üzenete ugyanis nem a gratulációról szólt, hanem arról, hogy amíg ő szült, Adonis elvett egy másik lányt feleségül.

Heather döbbenten nézte az esküvői fotókat, leforrázva érezte magát. Néhány hete még csak nem is jutott eszébe, hogy párja mással lenne…. de a fotók tüzetesebb vizsgálása során rájött, ismerős neki a képeken szereplő lány. Ő egy német vendég volt a szállodában, ahol dolgoztak. Heather már akkor is úgy érezte, valami nem oké, hiszen Adonis levelezni kezdett a lánnyal. De a terhesség alatt már nem gyanakodott, hiszen barátja is izgalommal várta gyermeküket.

A fotók viszont arról árulkodtak, hogy a viszony már azelőtt tartott, míg ő haza nem ment Skóciába. Juli, az újdonsült feleség teljesen átalakult a titkos románc alatt, lefogyott, frizurát váltott….és szinte teljes hasonmása lett Heathernek.

Adonis azt mondta, nagyon sajnálja ami történt, de ezt teszi a szerelem. De a fiát mindenképpen látni szeretné.

Előző cikkDöbbenet! Állni tanítják a 4 hónapos babákat Izlandon!
Következő cikkÁrtatlan kiütésnek indult – sokkoló, ami lett belőle!