diéta, tampondiéta

A tampondiéta lényege a táplálék szokatlan bevitele: narancslébe, limonádéba áztatott tampont kell lenyelni annak érdekében, hogy eltelítődjön a gyomor.

A mai fiatalok egyre nagyobb őrültségekbe kezdenek azért, hogy elnyerjék a modellek által sugallt tökéletes alakot. A média és a divat sajnos sok esetben rossz irányba vezeti a tiniket, hiszen a szép külső nem a csont sovány testen múlik. A tinik azonban a „példaképeikre” szeretnének hasonlítani. A szülő felelőssége, hogy ezeket a dolgokat időben észrevegye és segítsen a kamaszodó gyermekének.

Hirdetés

Figyelj arra is, hogy a mai fiatalok sokkal gyorsabban érnek. lehet nem gondolnád, hogy a kiskamasznak számító tizenévesed már ezek bűvkörében él.

A tampondiéta egy olyan őrület, ami súlyos károkat okozhat az emberi testben. Elképzelni nem tudjuk, honnan jönnek ilyen ötletek egyáltalán a fiatalok eszébe, hiszen néhány évtizeddel ezelőtt eszünkbe sem jutottak ilyen „baromságok”.

A tampondiéta lényege a táplálék szokatlan bevitele, ami életveszélyes lehet. Követői narancslébe, limonádéba áztatott tampont nyelnek le annak érdekében, hogy eltelítsék a gyomrukat. Az ötlet természetesen a modellektől ered, akik évek óta alkalmazzák a vattadiétát, ami hasonlóképpen működik.

A tampont arra találták ki, hogy a súlyánál akár 10-szer több folyadékot szívjon magába. Elképzelni nem lehet milyen károkat okozhat a gyomorban. A test folyadékvesztése azonban halált is okozhat. Egy tampon pedig káros anyagokat is tartalmazhat, ami a kellemetlen szagok elnyerésére szolgál.

diéta, tampon, tampondiéta

A szakértők szerint a jó alak kulcsa az egészséges étkezés és a sport. Senki ne próbálja ki ezt az őrült diétát, ami Amerikában egyre több fiatal egészségbe kerül.

Hirdetés