Egyre gyakrabban botlunk olyan posztokba a közösségi oldalakon, amiken igencsak elcsodálkozhatunk, talán el is gondolkozunk néhány percig. A megdöbbentő ezekben azonban az, hogy ezeket a „tanokat” egyre többen követik. Nem nézik, hogy ki posztolta, egyszerűen elég, hogy egy nagyobb csoporthoz tartozik.

Hirdetés

Így terjedhetett el külföldön- de sajnos már hazánkban is- a hipó ivása, mint tökéletes kezelés a gyerekek számára. Míg régebben megbotránkoztunk azon, hogy valaki vizeletet itat a gyerekével- mert úgy véli az majd megőrzi az egészségét. Ma már szinte elfogadott is lehet, ha valaki a környezetünkben ilyet tesz. Hiszen egy modern gondolkodású, szabad szellemű gondolkodásra vall.

Sokan elmegyünk az ilyen dolgok mellett. Nem kérdezzük meg – akár még a barátainkat sem- hogy mit miért tesznek. Inkább hátat fordítunk az egésznek és amit nem látunk, az nem okozhat gondot.

A napokban Dr. Novák Hunor osztott meg egy igen tanulságos cikket, amit az oltásellenesekről írt. A Mindmeghalunk közösségi oldal talált rá egy újabb oltásellenes posztra, melyben a talán kétségbeesett vagy bátortalanabb anyákat célozzák meg, hogy kövessék az elveiket.

Ez is érdekelhet

És ez egyre jobban sikerül is nekik.

Forrás: novakhunor.hu

Hirdetés