70 évesen született az első babája!Megdöbbentő hírek láttak napvilágot a héten. Egy hetvenes éveiben járó házaspárnak, Daljinder Kaurnak és Mohinder Singh Gillnek ugyanis nem született eddig saját gyermeke, de most, amikor a feleség két évig mesterséges megtermékenyítés programra járt, egészséges kisfiút hozott a világra.

Hirdetés

Indiában gúnyt űznek a gyermektelen párokból, ezért a házaspár nagyon el volt keseredve, és minden követ megmozgattak, hogy utóduk lehessen.  A férj apja például ki akarta tagadni az örökségből fiát, mert annak nem született gyermeke. Ezt hosszas jogi vita után sikerült neki rendezni.

Harminc évvel ezelőtt ugyan örökbefogadtak egy gyermeket, akit fel is neveltek, azonban a fiú felnőve kiment Amerikába tanulni, és többet nem jelentkezett.

Egy termékenységi klinika hirdetését meglátva eldöntötték, belevágnak, és adnak maguknak egy utolsó esélyt a közös gyermekre.

Az orvos, Anurag Bishnoi már több idős házaspárt segített saját gyermekhez, így tisztában volt vele, hogy sokan etikailag nem találják elfogadottnak ezt a tevékenységet, hiszen a kritikusok szerint a szülőknek nem lesz esélyük felnevelni a gyermeket idős korukra való tekintettel.

Így volt ez most is, a házaspár arra a kérdésre, hogy mi lesz a fiúval, ha meghalnak, azt a választ szokta adni, hogy majd Isten gondoskodik róla.

Hirdetés