természetes császármetszés
Forrás: Bors

A természetes császármetszés a modern orvostudomány egyik legjelentősebb trendje, ami fittyet mutat a fanyalgóknak.

Nem minden szülésnél engedhető meg biztonságosan, hogy a baba természetes úton jöjjön a világra, olykor közbe kell avatkozniuk az orvosoknak. Egyesek szerint a császármetszés nem tekinthető igazi szülésnek, hiszen se a mama, se a baba nem éli meg azt a küzdelmet, amit maga a szülés jelent. Ez a vélekedés sarokkő lehet egy kismama partin, ahol zsepik nyílnak és károgások szállnak. Egy új trend szerint azonban a természetes császármetszés is éppoly bababarát lehet, mint a vaginális szülés.

Óriási sikert aratott a népszerű videómegosztó portálon az egy brit kórházban készült felvétel, amin egy természetes császármetszés menetét mutatják be. A különbség az eredeti módszerhez képest szembetűnő: az orvos nem csak kiszedi a babát a pocakból, és sebtiben össze is varrja is a sebet, hanem hagyják, hogy a kicsi a maga tempójában, a saját ritmusában jöjjön a világra. Emellett jut még némi idő az első intim pillanatra is. 🙂

Csodálatos szülésélmény volt, mindenkinek csak ajánlani tudom, aki nem tud hagyományos úton szülni.” – mesélte el az édesanya.

FORRÁSNuus
Előző cikkPornóoldalon látta viszont pocakfotóját
Következő cikkA feleségem megcsalt,évek óta büntetem érte