Sokan nem szeretik a tetoválást, mert koszos érzetet kelt a bőrön. Bár ez inkább a régi tetoválásokra jellemző. Az idősek azért nem kedvelik, mert nekik még a régi berögződés van a fejükben, hogy ha tetoválás, akkor az börtön.

Ma azonban már művészet. Olyan képeket tudnak az ember testére tenni, amitől a lélegzeted is eláll.

Hogyan illenek ezek az esküvőhöz?

Úgy tűnik azonban ezeken a képeken, hogy semmi vérlázító nincs abban, ha a menyasszony és a vőlegény nem akarja elrejteni az akár egész testet díszítő tetoválásait. Sőt még ki is emelik azokat, hogy a bőrükön lévő minták is kiegészítőként legyenek jelen az esküvőjükön. Szeretem ezeket a képeket, mert azt sugallják, hogy a szerelem és a szeretet nem válogat: mindegy, hogy ki vagy, milyen a külsőd, mit varrattál jelen esetben magadra, akkor is rád találhat az az ember, aki úgy, ahogy vagy, szeret.

Ha egy kicsit kiszélesítjük a látókörünket, és nemcsak a tetoválásokra fókuszálunk, akkor ezeknek az esküvői képeknek az az üzenetük, hogy mindenkinek joga van szeretni. Azt szeretni, akit csak akar. És mindenkinek joga van szeretve lenni. Nemre, bőrszínre, stílusra, szexuális orientáltságra, vallásra, nemzetre való tekintet nélkül. Egy esküvőn mind ugyanazok vagyunk: egy menyasszony és egy vőlegény, akik szeretik egymást. A tetoválások és minden más már csak hab a tortán.Forrás: NCL

Előző cikkMi is az igazi boldogság? Mit tegyél érte?
Következő cikkNehéz indulással csodás élet – koraszülöttek most!

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .