Egy Reddit-felhasználónak és feleségének életbevágóan fontos, hogy egyéves, egypetéjű ikerfiait valamilyen módon megkülönböztesse, ugyanis Adam és Aaron teljesen egyformák, azzal a különbséggel, hogy Aaron egy születési rendellenességnek “köszönhetően” minden nap gyógyszert kell, hogy kapjon.

Azonban az elmúlt egy évben többször is megesett, hogy véletlenül a másik gyerek kapta meg a gyógyszert a szülőktől vagy a nagyszülőktől, emiatt kórházba kerültek, mivel Adam megbetegedett a gyógyszertől, testvére pedig annak hiányától.

Rengeteg trükköt bevetettek már annak érdekében, hogy ez többé ne fordulhasson elő, nyakláncok, karkötők, különböző ruhák, alkoholos filc….de az első fürdés alkalmával ezek a jelzések kudarcba is fulladtak, miután a filc lemosódott, a nagymama össze is keverte őket.

A poszt írója elárulta, hogy már mindennel próbálkoztak, mégsem tartja biztonságosnak az eddigieket, és egy tetovált pötty a talpon, lábfejen megoldás lehetne a problémára. A poszthoz kommentelők pedig túlnyomórészt egyetértenek vele, pedig az USA legtöbb államában tiltják a kiskorúak tetoválását.

Előző cikkNem vitték a szülők orvoshoz a megégett lányukat
Következő cikkMost megtudhatod, mi történik a babában a szoptatás során

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .