Forrás: gyerekkelvagyok.net

Bizonyára ti is voltatok már annyira fáradtak, hogy összetévesztettétek a pirítóst a mosogatóronggyal.

Most elsőkézből olvashatjátok a TI történeteiteket is, avagy mit követ el nagy eséllyel egy alváshiányos anyuka. 🙂

Hirdetés

Helga – “Anyukám szerint egyik vasárnap reggel annyira fáradtan keltem, hogy kakaóport töltöttem a kávégépbe. Majd miután fél óra alatt sem éreztem magamat fittnek, nagyon kiborultam, hogy még a kávém is után engem.

Lilla – “Nem annyira örömteli, de korábban a fiam születésénél véletlenül az előző albérletembe mentem haza. Mikor egy alsógatyás kövér pacák nyitott ajtót, kihívtam a rendőröket, akik persze később készségesen hazavittek.

Szandra – “Az éjszakai fejés után egyből kiöntöttem a lefejt tejet a mosogatóba, a mosogató szerből pedig szörpöt csináltam. Mennyei volt. 😀

Anna – “Egyszer annyira fáradt voltam, hogy meztelenül nyitottam ajtót a postásnak. Csak azután vettem észre, mikor elkezdtem kibontani a levelemet, megláttam a bimbóimat. Majdnem elsüllyedtem! 🙂

Ajándék – “Mikor a kisfiam mélyen aludt, szerettem volna kicsit kényeztetni a férjemet. Csak egy jó öt perc után vettem észre, hogy a köztünk alvó macska fejét próbálom húzogatni. Két napig került utána. 🙁

Peti – “A feleségemmel együtt felváltva keltünk a babához. Egyszer egy 24 órás műszak után én voltam a soros, de annyira fáradt voltam, hogy félálomban az ölembe vettem a sírós picit, bevittem a szobánkba, rátettem a feleségem arcára, és visszafeküdtem aludni. Még sosem volt rám annyira mérges Edit, mint azután az este után.

Mónika – “Korábbi házasságomban fordult elő, miután a babucim már 6 hónapos volt (a férjem már külön élt tőlünk, de még nem váltunk el), hogy azon riadtam fel félkómámból, hogy nincs több pelenka, így gyorsan autóba pattantam, és elrobogtam a legközelebbi boltba. Mérgemben vettem vagy 20 csomaggal, hogy ne kelljen egyhamar ezzel szenvednem. Hazaérve viszont láttam, hogy a fürdőben még van vagy 20 csomaggal, így a mostani 20-al egy ideig nem kellett elmennem.

Szilvia – “Volt, hogy a picur üvöltött, apuka nyugtatta sétával, cumi kiköp, gyorsan elmosom, rohanok vele vissza, aztán apuci szájába nyomtam bele… annyira meglepődött, hogy be is kapta… sírtunk a röhögéstől.

Ildikó – “Volt, hogy a gyerek cipőjét akartam reggel felvenni, a sajátomat meg rá adni….

A lista természetesen bővülni fog még a későbbiek folyamán, ahogy jönnek a leveleitek, vagy ezen cikk alá kommenteltek…

Hirdetés