Az Internet anonimitása segít megadni a választ a legkényesebb kérdéseinkre is, de egyúttal segít kiélni aljas és alantas élvezeteinket is. Te melyik oldalon állsz?

Aki még a szülés előtt áll, rengeteg kérdése lehet, ami azoknak akik már túl vannak rajta, bagatellnek tűnhet. Sokszor azonban, ha több év telik el a babáid között ugyanolyan tanácstalanul állhatsz a szülőszoba előtt, mint amikor először jártál ott.

Sokan ilyenkor kérdeznek és bíznak a válaszokban – persze ilyenkor a legrosszabb, ha azok az anyák, akiknek mindenbe szeretnek belekötni válaszolnak, sőt még le is oltják a tanácstalan kismamát, aki ettől nem elég, hogy lelkileg összetörik, de még egy nagy kupac k*kának is érzi magát. Sőt előre rossz anyának is titulálja a saját anyaságát.

Ezt a kérdést egy csoportban találtuk, ahol hasonló „lelkületű” anyukák osztották a kérdezőt. SOHA ne felejtsétek el, nem egy helyről jövünk. Igenis vannak olyan kismamák, akik esetleg olyan szigorú – esetleg vallási – nevelést kaptak, hogy nem tudják a számunkra nevetséges kérdésekre sem a választ.

Igen LEHETSÉGES, hogy az internetet sem úgy tudja használni vagy esetleg ott a kérdésére több százféle választ talált.

És NEM UTOLSÓ SORBAN – Anyaként a Te gyermeked sem a netről és a haveroktól fog tanulni és kérdezni – jó esetben, ha így van az már régen rossz szülői szempontból – őt sem fogod kinevetni és megalázni a kérdéseiért, UGYE?

Na ezen kellene elgondolkodni azoknak, akik véleményt írnak egy egy poszthoz, mert lehet valakinek az életét – de a napját biztosan – megkeseríthetitek vele. Ha pedig pont ez a cél, ahhoz nincs mit hozzáfűzni.

Előző cikkSzemöldököt tetovált kisbabájának!
Következő cikkSzlávik szeretné beoltatni a gyerekeket is