Hirdetés

Karácsonykor mindenki boldog. A legtöbb ember ekkor végre kicsit otthon lehet és a családjával töltheti az ünnepeket. A gyerekek alig várják, hogy megkapják az ajándékaikat. Mások pedig izgatottan várják, hogy minőségi időt tölthessenek a barátaikkal. Én személy szerint nagyon élvezem az ilyenkor megjelenő reklámokat.

A nagy cégek több millió dollárokat költenek rá, hogy arra ösztönözzenek minket, hogy vásároljunk és kövessük a jó öreg Szent Miklós példáját az ajándékozással. Mivel a legtöbben tudják, hogy kemény a konkurencia, mindent megtesznek, hogy egyedi reklámokat hozzanak létre. Egy ilyen reklám több millió néző figyelmét megragadta.

A Bouygues egy francia távközlési cég, ami minden reklámjában kihangsúlyozza a családi értékeket és a kapcsolattartást a szeretteinkkel. A karácsonyi reklámjuk is hasonló volt, de a nézők elsírták magukat, annyira megható volt!

A reklám úgy kezdődik, hogy egy apa a fiatal baba fiának lejátssza a “Come and Get Your Love” című számot a Redbone-tól. Az apa így alakít ki köteléket a fiával, és így csalt mosolyt az arcára. Egész életük során megteszi ezt.

A reklám végén a fiú egy babát tart a kezében, és felhívja az apját, hogy neki is játssza le ugyanazt a dalt. Ez az egyik legmeghatóbb hirdetés, amit valaha láttam!

A Bouygues nagyon sok dicséretet kapott a hirdetésért a közösségi médián, főleg a szülőktől. Azt mondják segít nekik szorosabb kapcsolatot kialakítani a gyermekeikkel. A reklám fő üzenete az, hogy többet kell kínálnunk egymásnak karácsonykor, nem csak technológiát.

Vegyük elő a telefonjainkat és használjuk arra, hogy értékeljük a szeretteinket, főleg azokat, akik gyerekkorunkban vigyáztak ránk. Úgyhogy te is tedd ezt, ha még nem tetted! Oszd meg az örömöt!

Hirdetés