Elvesztette egy ausztrál kislány a plüssállatát a vonaton, nem sokkal később ezrek osztották meg a felhívást, hogy keresik – és megtalálták!

Szívmelengető történet, amikor végre azt olvassuk, hogy az internet segítségével egy kislány újra mosolyogni tud. Hiszen az ausztrál gyerek féltve őrzött plüss nyusziját vesztette el a reggeli vonaton.

Hirdetés

Minden szülő tudja, hogy a kisgyerekek plüssállata szent és sérthetetlen. Ha van kedvenc, ahhoz annyira ragaszkodik, hogy nem csak este alszik vele, de sok esetben mindenhová magával viszi. Hiszen a kis kedvencet társként kezeli, akivel megosztja a napi élményeit.

Ismerős a szituáció, amikor a gyermeked a plüssállatnak magyarázza a buszon vagy a vonaton, hogy épp mit lát az ablakból.

Az ausztrál kislány szintén épp egy ilyen vonatúton hagyta el a féltett kincset. Az apukája mindent megtett, hogy megtalálják a plüssállatot, ezért a Twitteren kért segítséget.

Több ezren osztották meg az apa posztját és így meg is találták az elveszett csavargót. A család pedig egy üzenettel köszönte meg – természetesen a Twitteren – hogy a szomorú nyusziból újra vidám nyuszi lett.

Hirdetés