Tóth Gabi énekesnő megmutatta kislányát, annak ellenére, hogy tavaly nyáron közösségi oldalán kijelentették, ezután nem szerepeltetik gyereküket a közösségi médiában és a nyilvános térben.

Hirdetés

Tóth Gabi 2019-ben hozta világra gyerekét, és egy ideig több fotót is megosztott a kislányról közösségi oldalán. Aztán tavaly nyáron úgy döntöttek férjével, Krausz Gáborral, hogy Hannarózát többé már nem mutatják meg a közösségi oldalaikon és az újságokban sem.

Ennek ellenére most kivételt tettek és anyák napja alkalmából a Nők Lapjának címlapján szerepel 16 hónapos kislányával.

“2020 nyarán családilag meghoztuk azt a döntést, miszerint kislányunkról, Hannarózáról nem osztunk meg fotót a nyilvános social felületeinken. Az elmúlt év nehézségei, próbatételei közepette az egyetlen boldogságunk a kislányunk, legnagyobb kincsünk, erőnk, hogy együtt, boldog családban élünk.

Sok beszélgetés, hosszas mérlegelés, s rajongóink kislányunk felé áramoltatott mérhetetlen szeretete és hónapok óta tartó, rengeteg kérlelő üzenete után úgy döntöttünk, hogy kijelentésünkkel ellentétben, most az egyszer, egy különleges napon, Anyák napján kivételt teszünk, s megmutatjuk őt egy közös fotón.” – írta az énekesnő közösségi oldalán.

“Tisztelettel kérjük a rajongók, a sajtó megértését és elfogadását, miszerint ez az egyszeri alkalom, hogy a mi döntésünk alapján kislányunk a médiában szerepel. A fotó a Nők lapja Anyák napi számának címlapján fog megjelenni holnap, melyért külön díjazást nem fogadtunk el, továbbra is valljuk, hogy nem fűződhet semmilyen anyagi érdek bármely, gyermekünkkel kapcsolatos megnyilvánuláshoz.” – tette hozzá Tóth Gabi.

Hirdetés