A gyerekek többsége jár bölcsődébe. Hiába a 3 éves „szabadság” az anyukáknak. Ma nagyon kevesen tehetik azt meg, hogy ezt az időt ki is használják. Hiszen egy keresetből nem él meg a család.

Hirdetés

Külföldön az anyák nem maradhatnak ilyen hosszú időt a gyermekükkel otthon. A legtöbb helyen a baba  3 hónapos kora után vissza kell menni dolgozni az anyának.

Tragédia! Az anya csak bölcsődébe vitte! Többet nem látta!
Fotó: usatoday

Adrienne Kromer sem tett másként, így a 3,5 hónapos kislányát bölcsődébe íratta. Az első munkanapján a picit rá is bízta a gondozókra. Azonban rossz érzésekkel hagyta ott a bölcsődét. Háromszor is telefonált a munkahelyéről, hogy minden rendben van e a kis McKennával. Tette mindezt anyai ösztönből vagy épp rossz előérzetből, hiszen a kislánynak semmilyen betegségre utaló tünetei nem voltak, mielőtt az intézménybe került volna.

Kezdetben a dadusok megnyugtatták az ideges anyukát, hogy minden a legnagyobb rendben van. Azonban a nap utolsó hívásánál jelezték, hogy a csecsemő nehezen itta meg a tápszert a cumisüvegből, majd ezután hirtelen elaludt. Ekkor az anya nem bírta tovább és úgy döntött hazaviszi kisbabáját.

Már úton volt a bölcsőde felé, mikor telefonhívást kapott az ott dolgozóktól, hogy lánya nem lélegzett és mentőt hívtak hozzá. Azonban mire a kétségbeesett anya a bölcsihez ért, a lányát már kórházba szállították.

A szülők hiába rohantak fejvesztve a kórházba az orvosok már csak a csöpp lány halálhírét közölték velük.

 

 

Azóta  sem tudni mi okozta a kislány ilyen hirtelen bekövetkezett halálát. A boncolás nem tárt fel traumára utaló jeleket. Most a gyászoló család a toxikológiai eredményre vár, hátha egy fertőzés áll a haláleset mögött. A bölcsőde gondatlanságát- hogy a baba környezete, pl a kiságy okozhatta e a tragédiát – még vizsgálják.

Forrás: NLC

Hirdetés