Minden szülő rémálma, ha valami baj történik a szülés közben. Előre nem is akarjuk elképzelni,k de azért titkon bennünk van végig a ha…Miután jól sírt fel a babánk kicsit megnyugszunk, de a féltés innentől kezdve életünk végig tart majd.

Persze a terhesség folyamán azért tudunk kicsit készülni a babára.

Sajnos a Vas megyei család nem tudott erre készülni, mert a család nem tudott a terhességről. Sem az anya sem az apa nem tudta, hogy kisbabájuk lesz. Már volt egy gyermekük, tehát tapasztalatuk is volt, nem is értik, hogyan történhetett mindez.

Forrás: Hír24

Otthonszüléshez riasztották a mentőket kedd este Csákánydoroszlóban. Az asszony a mosdóban kezdett vajúdni. A helyszínre tűzoltók is vonultak, a baba ugyanis beszorult a vécékagylóba, ők emelték ki, de segíteni már nem lehetett rajta .

A nő 24. hétben járt, de a szakértő szerint nem kizárt, hogy ennél előrehaladottabb volt a terhessége. Azt, hogy a kicsi élve született e nem tudni még.

A család összetört. A környezet sem látta a nőn, hogy kisbabát várt. Így most mindenki tanácstalanul és persze az összeomlás szélén áll az eset előtt.

Forrás: Hír24

Előző cikkHogyan jelentsd be a párodnak , hogy bővül a család
Következő cikkA szülés közbeni orgazmus valóban létezik?

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .