Trystan bár lánynak született, hormonterápiák által transzszexuális férfivá változott, női szerveit azonban megtartotta. Most kihordhatta gyermekét, egy kisfiút.

A 34 éves Trystan lánynak született, de tíz évvel ezelőtt rájött, hogy ő valójában férfi. Az egész életében kínzó testben élő nő hormonterápiába kezdett, hogy férfivá válhasson. Azonban méhét és petefészkeit megtartotta.

Hirdetés

Trystan később férjhez is ment. A két férfi már két gyermeket fogadott örökbe, akiket bántalmazó családból emeltek ki. A két gyermek nagyon várta már hogy megszülessen a kistestvérük. A szülőknek pedig ez a pici lesz az első közös biológiai babájuk.

Trystan terhességét az amerikai média is nyomon követte. Korábban már volt várandós, de elvetélt. Most azonban a terhessége teljesen rendben zajlott. Nemrég pedig megszületett a kisfiuk Leo is.

A két férfi valódi szülőként látja a gyerekeket a környezetük szerint. Egyikük szociális munkásként, míg a pár másik fele igazságügyi szakértőként dolgozik. Azt mondják végre teljes lett a családjuk.

Hirdetés