Élve született meg az a 27 éves nő, akinek anyja a terhesség 7. hónapjában el akarta őt vetetni. Ezért a los angelesi Abortusz Klinikához fordult, ahol egy orvos elvállalta, hogy vegyszeres feltöltéssel megöli a gyermeket.

A vegyszeres feltöltés azt jelenti, hogy az anyaméhbe sós oldatot fecskendeznek, és a baba lenyeli, kívül-belül szétégeti a vegyület. A sav hatására a szülés 24 órán belül megindul, és az anya holtan szüli meg a babát.

A lány, akit az anyja és az orvos halálra ítélt, a befecskendezés után mindenki megdöbbenésére élve született meg, azonban az abortuszt végző orvos már nem volt szolgálatban, így egy másik orvos miatt életben maradhatott.

news_3838_abortusz_nem_okoz_lelki_serulest

Ma már a felnőtt nő előadásokat tart az abortuszról, és azt mondja, hogy nem érti, ha az abortusz a női jogokról szól, akkor hol volt a feminista, mikor ő született, az ő jogait mikor vették számításba?!

Azt mondja, azért maradt ott életben, mert az a hivatása, hogy felkavarja egy kicsit az állóvizet, hogy egy kicsit elgondolkoztasson a magzatok jogairól.

Az abortuszt végző orvos nem volt ott ugyan, de mivel ő “indította be” a szülést, az anyakönyvi kivonaton ott szerepel az aláírása, a neve. Feljegyzésként pedig az áll a dokumentumban, hogy vegyszeres feltöltéssel végzett abortusz során született a csecsemő.

Az abortusz túlélője felnőtt fejjel kutakodott kicsit az orvos után, aki valahol azt nyilatkozta, több mint egymillió csecsemőn végzett abortuszt, neki ez a hobbija.
A túlélő a férfiakat is megszólítja, sőt felszólítja, ne fordítsák el a fejüket, mikor azt látják, hogy magzatokat, gyermekeket, embereket ölnek, mert ők is tehetnek valamit. Azt, hogy nem engedik a pusztítást. Mert egyetlen gyermek sem halhat meg azért, mert valakinek az a hobbija, vagy épp az anyának az lenne a kényelmesebb.

Előző cikkKoczóné Paczolay Csilla Anyukánk szüléstörténete
Következő cikkMolnárné Lucza Linda: Az én dúlám