Ugrott az esküvő, mert a baba lenyelte a gyűrűket!

Hirdetés

Az életed nagy napján biztosan történnek majd olyan események, amire nem is számítottál. Sok házasság előtt állót erre figyelmeztetnek is. Hiába a sok előkészület valami biztosan becsúszik.

Így járt az a háromgyerekes seattle-i pár is, akik már előre érezték, hogy valami történni fog. Erre azonban még ők se számítottak.

A jegyesek esküvője ugyanis a gyűrűk hiánya miatt maradt el. Azokat viszont sehol nem találták. Hogy hogyan került a 14 hónapos babájuk kezébe, arról nem nyilatkoztak a szülők. Egy azonban biztos, hogy a két aranykarika a gyomrában tartózkodott.

Erről az orvosok és a röntgen felvétel is tájékoztatta az elképedt családot.

 

Ugrott az esküvő, mert a baba lenyelte a gyűrűket!

 

Az esküvő akár hetekkel is csúszhat, hiszen a legfontosabb kellék magától távozik majd a pici testéből. Az egészséges kisfiút 8 órás megfigyelés után haza is küldték a kórházból azzal, ha két hét alatt nem jelentkeznek az ékszerek a pelenkában, akkor műtétileg kell eltávolítani azokat.

A CNN közleménye szerint a legdrágább babakaki pár nap alatt létre is jött.

 

A pár valószínűleg most már nem rakja a kicsi közelébe a jegygyűrűket. Hiszen 2-3 éves korig a gyerekek mindent a szájukba vesznek. Ez a tanulás elkerülhetetlen része.

Forrás: Faktor

Hirdetés

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..