fogkrém a pisiben

Megdöbbentő trükk terjeng az Interneten, amivel akár tízezreket spórolhatsz: elég egy kis fogkrém és akár otthon is kiderülhet, hogy babát vársz-e.

Amerikában sem szeretnek sokat költeni terhességi tesztekre az emberek. Főleg azok a nők, akik régóta szeretnének babát és szinte minden hónapban több ezer forintnyi dollárt költenek a tesztekre – sajnos sokszor feleslegesen.

Hirdetés

A legújabb őrület szerint – amit nagyon sok külföldi csoportban népszerűen osztanak – elég egy kis fogkrém és akár otthon is kiderülhet, hogy babát vársz-e.

fogkrém

A módszer hasonló a tesztcsíkos változathoz, tehát a reggeli első vizeletet fel kell fogni egy tiszta pohárba, majd egy másik tiszta pohárba egy kevés fogkrémet kell tenni. A fanatikusok szerint fontos, hogy a fogkrémes pohár fehér legyen, különben nem tudod megállapítani, hogy kismama vagy-e.

A fogkrémhez azt egy kevés vizeletet és keverd jól össze. Majd hagyd állni. 3-5 perc múlva ha habzani kezd vagy kékes árnyalatúvá válik, akkor kisbabát vársz.

Azt mondják ugyanis, hogy a vizeletben levő HCG hormon reakcióba lép s fogkrémmel és ez okozza ezt a látványos változást.

fogkrém a pisiben

Tény, hogy ez a módszer is csak a mensi időpontjának közelében hatásos, hiszen a vizeletben akkor jelenik meg kellő mennyiségű HCG terhesség esetén.

Hirdetés