Úti cél – Nyíregyházi állatkert

Nyíregyháza a tavalyi év úti célja volt. Mivel Veszprémtől elég messze van (358 km, míg Budapesttől 236 km), így ez nem egy napos kiruccanás lett.

Úti cél a gyerekkel! Nyíregyháza, Állatpark!Nyíregyháza, Veszprém mellett az egyik legdinamikusabban fejlődő állatkert, hatalmas alapterülettel, óriási kifutókkal, tematikus elrendezéssel. Nem csak hagyományos kifutói vannak, hanem medencék pingvinekkel, jeges medvékkel, fókákkal és fókashow-val. Az állatkert területén belül mini tropicarium is helyet kapott, amiben nem csak őserdőt, halakat, krokodilokat, más hüllőket és bogarakat csodálhatunk meg, vagy sétálhatunk több emelet magasan függőhídon, hanem este és hűvösebb időben kinti állatokat is, mint például elefántokat, majmokat, zsiráfokat, orrszarvúakat is. Ebben az épületben van az ajándék bolt is, ahol kisgyerekkel rengeteg pénzt lehet költeni 🙂

Az állatkertben különböző napokon, különböző időpontokban látványetetéseket tartanak. Érdemes ezeknek a neten utána nézni indulás előtt. Ezeken kívül mi magunk is etethetünk majmokat (gyűrűs farkú makikat), amit az én akkor 2,5 éves lányom is bátran megtette, természetesen szakképzett állatgondozó társaságában 🙂

Úti cél a gyerekkel! Nyíregyháza, Állatpark!Mi összesen három napot (két éjszakát) töltöttünk el Nyíregyházán az állatkerthez kapcsolódó szállásunkon, a Hotel Dzsungelben, ahol a szoba árában a teljes család korlátlan belépője és benne foglaltatik.

http://www.sostozoo.hu/

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .