halak, gyerek

Úti célok gyerekkel! Tropicarium!A hatalmas akvárium szintén az idei nyár célpontja volt a Maciparkkal egybekötve, hazafele.
Az én akkor két és vél éves lányomra hatalmas benyomást tettek az akváriumok, a bennük úszó halacskák. Mikor beléptünk nem is tudta, hova rohanjon, kiabált: Anya, gyere!, Anya, halacskák!. Imádni való volt, sokan megmosolyogták 🙂

A belépő itt már kicsit húzósabb, de négy év alatt ingyenes a látogatás. Igaz ezt az összeget úgy is megfizetjük az ajándék boltba, ahova minden képen be kell menni, mert csak úgy lehet elhagyni a tropicariumot, hogy keresztüljövünk rajta. (Aliz végül egy kedves teknősbékát választott magának emlékbe).

Úti célok gyerekkel! Tropicarium!A séta végén az ügyesebbek ráját is simogathatnak (persze csak saját felelősségre!). Nagyon kellemes érzés, amikor a már szocializált rája úgy úszik el a medence szélén, hogy hozzá érjen a kezünkhöz :-). Még Aliz is simogatta őket, majdhogynem közéjük is ugrott a nagy lelkesedésben 🙂

Kitűnő úti cél kisebb (két év alatti) gyerekkel is!

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .