A szülés előtti utolsó hetek nem könnyűek. Nehéz a teher, már mozogni is fárasztó. Alig várjuk, hogy túlessünk a szülésen és végre hazavihessük a picit. Ebben az időben inkább az előzékenységre vagyunk felkészülve az embertársainktól, nem a megalázásra.

Hirdetés
Utolsó idős kismamát aláztak meg a szupermarketben!
Emily

A brit 34 éves kismama már a 37. terhességi hétnél járt, mikor a szokásos délutáni bevásárlását végezte a közeli boltban. A pénztárnál azonban, olyat hallott, amiről azt hitte, nem jól érti.

„Egyike volt azoknak a rettenetes pillanatoknak, amikor egyszerűen nem hiszed el, amit hallasz”

A pénztáros ugyanis míg végezte a dolgát egy megdöbbentő megjegyzést tett:

„ Nem volt aznap este semmi a tv-ben?”

 

Emily a kismama azt hitte rosszul hall. El is engedte a füle mellett a mondatot, mivel azt gondolta a hölgy összekeveri valakivel, akit jól ismer. Ennyi azonban nem volt elég a bolti dolgozónak.

Utolsó idős kismamát aláztak meg a szupermarketben!
A kép illusztráció

„De mikor nem sokkal később azt kérdezte, nem tudtam volna inkább olvasni helyette, már tudtam, hogy velem és a pocakomon gonoszkodik.”

A megdöbbent kismama panaszt tett a dolgozó ellen. A frissen nyitott szupermarket pénztáros megjegyzése azért is esett rosszul Emilynek, mivel az előző éveket a sikertelenség lengte be. Hiszen ez a baba is többször lombik program eredménye.

A szülés előtt álló anya úgy érzi, senki, semmilyen körülmények között nem nyilatkozhat így egy kismamáról sem.

Forrás: Hír24

Hirdetés

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..