Jó reggelt!
Jó reggelt!

Rég nem jelentkeztem. Próbáltam visszarázódni a hétköznapokba. Furcsa volt 5 nap “pihi” után. Bár itthon takaríthattam volna…

Hirdetés

Mire haza értünk a 2 nagyobbacska is meggyógyult. Nagyon örültek nekünk. Le sem szállt rólunk. Jenny elmondta, hogy hiányoztunk és szeret minket. Én meg újra és újra megkérdeztem, mert jól esett amit mondott. Valóban látszott is rajtuk. Domika is csak ölelgetett meg puszilgatott. Már rég tapasztaltam, hogy milyen jó újra együtt aludni és odabújni Apához! Milyen nagy értéke van ennek is! Ilyenkor érezzük igazán!

Végül kiderült, hogy Leilának asztmatikus jellegű betegsége van. 1hónapon keresztül pipáznia kell, aztán majd meglátjuk. Van itthon befulladásra kúp és még kontrollon írnak egy sprayt. Remélem nem kell használnunk. Van ultrahangos hideg párásítónk, ilyen betegségekre nagyon jó. Minden kis megfázásból előfordulhat a fulladás.

Már jól vannak, bár teljes biztonsággal nem merem állítani, mert akkor tuti történik valami…

Amúgy elvagyunk. Játszunk, főzünk, mosunk, takarítunk. Ők is segítenek, persze a szétpakolásban meg a piszok csinálásban. Sokszor megőrjítenek.

nagyon szereti
nagyon szereti

A mi nap is, míg főztem, mosogattam, szóval rendbe tettem a konyhát, a 2 szobában olyan hatalmas rendetlenség volt, hogy rögtön felment bennem a pumpa.
Megmondtam azonnal összepakolni. Ó, persze fülük botját sem mozgatták. Nagyon pipa voltam már, ordítottam a porszívóval a kezemben – mert közben mentem volna porszívózni – hogy azonnal összepakolnak, mert addig megyek utánuk míg rendet nem tesznek.
Az hatott, hogy megmondtam megyek utánuk és addig fenekelem őket, míg nem csinálják meg. Mire az ő szobájukba értem, addigra befejezték nagyjából.
Most már pancsiztak, kakaóztak. Talán már Jennyke is elaludt. Ma itt voltak a barátaink, Jenny csoport társai, jól kifáradtak.

És most Valentin napozunk Apával. Remélem Nektek is jól telt!
A nagy doboz bon-bont már majdnem megettük a gyerekekkel!

Szerelmesen szép hetet!

Hirdetés

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .