halal_1

Nagyon sokan írtak már erről, és szinte nem is lehet jó választ adni a kérdésre. Nagyon sokan kutatják is már ezt a kérdést- híres, ismert és elismert tudósok is- akik azonban sajnos sokszor eltitkolják az eredményeiket. Nem biztos, hogy a mai társadalom készen áll már arra, hogy tényleg szembe nézzen ezen félelmével.
Azonban mégis igaz, hogy sok ember a mély hipnózisban, regresszióban eljuthat – és el is jut- a két életet összekötő világba. Számos érdekes dolgot tudtunk már meg így „odaátról”.

halal

Talán ezen eredmények ismerete majd fényt derít olyan dolgokra is, amik miatt nem fogunk félni az előttünk álló „végtől”, amit elkerülni nem lehet- azonban már számtalanszor átéltük.

Sok embernek a „halál” szó vészjóslónak tűnik, mivel olyan végleges, olyan reménytelen. A rejtély és zűrzavar fekete űrje, mert a fizikai világtól való elszakadást képviseli, ami az egyetlen valóban létező ismert hely számunkra.

Mint ahogyan sok dolgot az életben, a halált is ismeretlen, rejtélyes homály fedi, néphagyomány és babona, valamint minden, amitől félni kell. Mégis ez az a dolog, amit végül is mindenkinek meg kell tapasztalnia.

halal_2Nem számít, mennyire szeretnénk az elménk legtávolabbi csücskébe űzni, és nem gondolni rá, mégis tudjuk, hogy testünk halandó és egy nap bevégeztetik. S mi történik akkor? A személyiségünk, amit mi a saját létünknek tartunk, az is elenyészik a fizikai burokkal? Ez maga az élet? Vagy van valami több, valami ritka és csodálatos efölött, amit mi úgy ismerünk, mint élet? Lehet, hogy a templomnak igaza van, amikor azt prédikálja, hogy a mennyek országa a jóké és az istenfélőké, a pokol pedig, a gonoszoké és átkozottaké.

Kielégíthetetlen kíváncsiságommal állandóan kutatom a válaszokat, és hiszem, hogy sokan vannak még, akik tudásért sóvárognak. Sokkal könnyebben lehetne az életet elviselni, ha boldogságban és szeretetben élnénk, nem félve attól, hogyan fejeződik be.

Forrás: Dolores Cannon: Halál és élet között

Előző cikkA szülés előtt tudta meg, hogy meg fog halni
Következő cikkCalvin Csilla anyukánk szüléstörténete

1 hozzászólás

  1. En nem a halaltol felek. Vagyis nem a sajatometol. Attol rettegek, hogy a szeretteim meghalnak. A vesztesegtol felek. Es ez most, hogy megszuletett a lanyom rettentoen felerosodott.
    Az, hogy velunk mi lesz…nos..akkor mar nem fog szamitani. En mondjuk hiszek a lelekvandorlasban, ujjaszuletesben, ugyhogy nem aggodom amiatt, hogy mi lesz velem.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .