Sziasztok! 

Hirdetés

Ne haragudjatok megint két napot írok egybe. 🙂 Tegnap elég rossz napom volt. 🙁

2012. 04. 22. Vasárnap:

Ma hajnalba történt egy baleset. 🙁 Innivalót öntöttem a pohárba és közben rosszul lettem, megszédültem, s elfeketedett a  kép. S közben az innivaló másfele folyt. Apa laptopja az asztalon, s mellette a pohár. Miután magamhoz kértem, egy gyors csúnya szóval illettem a történteket. Apa ugrott az ágyból, s törölt mindent, én csak kapaszkodtam, és  vártam hogy elmúljon ez a szédülés. Apa laptopja úszott az innivalótól. 🙁 Nagyon rossz volt. Tudom én csináltam. De nem szándékosan. Apa azt mondta, nem haragszik, hisz én fontosabb vagyok, mint a laptopja. 🙂 De akkor is, olyan bűntudatom van, hisz tudom fél élete ebben volt. 🙁  Na de ezen túl kell lennem, bár még mindig fáj, hisz jól kitoltam vele. 🙁 De ennyit rólam. 

Vasárnap, hétfő. Egy apai mamás hétvége vége.

Fél nyolckor körül keltünk, evett, majd gagyogott.:) Játszott, majd tíz után evett, s elaludt. Mamája haza jött tizenegykor, s utána nem sokkal fent is volt, megint játszott. Fél kettőkor evett, majd kettőkor ifi  meccsre mentünk. 🙂 Koppány élvezte, felemeltük elsőnek a babakocsit, háromnegyedesre. Rettentően tetszett neki. 🙂 Háromkor elaludt meccs közben, majd fél négykor fent volt, nézelődött, majd jelezte éhes. Haza mentünk anyósomékhoz, szerencse pár percre laknak. Megetettem majd vissza felnőtt meccsre. Na ezt már végig aludta. Haza értünk hatkor, aludt, fél hétkor kelt, majd evett. Na és jött a pancsi. Megfürdött, s szépen ügyesen elaludt mellettem az ágyban. Át lett téve a kiságyba.

2012. 04. 23. Hétfő

Ezt így röviden.

Éjjel ügyesen aludtunk, hajnalban fent volt négytől, megvártam míg apa elmegy, s én azt hittem majd elalszik. Hát nem így lett. Hétig fent volt, majd evett, s egy fél órácskára visszaaludt. Utána felkelt, büfizett, s megint aludt. Fél kilenckor már megint fent volt. Feljött apai mama, – hisz ő ma szabados – beszélgetett vele, majd ment számot húzni a reumára. Addig mi ettünk, majd kakáltuk, s felöltöztünk. Mama hozott nekünk hintát. Ki is próbáltuk. Koppány úgy élvezte, olyanokat nevetett. De persze nem sokáig, hisz még nem szabad sokáig ülnie. Negyed tizenkettőkor megint evett, majd mentünk mamával a reumára. Gyors végzett, s mentünk ide-oda vásárolgatni. Mindenki dicsérte Koppányt. Egy óra fele haza értünk, Drágám megint evett, s elindultunk, hogy megmutassuk anyósom apukájának, azaz a dédipapának. De útközben beugrottunk egy boltba, s Hercegem elaludt a kocsiban, így még tettünk egy kört, meg elmentünk Apa elé, így utána mentünk a dédihez. Megnézte a dédi, s haza jöttünk. Koppány most nem rég evett. Most Apával játszik, s lassan készülődünk, mert ma este megyünk haza. 🙂

Előre is jó éjszakát nektek! 🙂 

Hirdetés

1 hozzászólás

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .