MEGOSZTÁS

A floridai Brumby család már régóta fegyvertulajdonos. A 64 éves édesapa az összes gyermekét megtanította lőni, a hét gyermek önvédelemből gyakorolt. Azonban a rengeteg tanulás, a gyakorlás sem volt elég arra, hogy megelőzzenek egy véletlen tragédiát. Sajnos a 14 éves Stephen életét vesztette a lőtéren.

Hirdetés

Pisztoly210x140

Az édesapa három gyermekével vonult ki vasárnap reggel a helyi lőtérre, hogy gyakoroljanak egy kicsit. Az apa lövése után a töltényhüvely megpattant a lőállás után, ami beleesett a pólójába, és ösztönösen utána nyúlt, sajnos fegyverrel a kezében. A pisztoly ekkor elsült a hirtelen mozdulat hatására, a lövedék pedig a plafonról lepattanva halálosan megsebesítette a fiát.

A lövés a fiú bal oldali nyaki artériát találta el, és hiába került nagyon gyorsan kórházba, sajnos nem sikerült megmenteni az életét. Az apa összeroppant, hiszen ő a felelős a történtekért, még akkor is, ha az egy tragikus véletlen. A rendőrség azonban balesetként kezeli az ügyet, így az apa valószínűleg büntetést nem fog kapni.

Hirdetés