garázsEgy kisbabának maga a mennyország, az anyukának maga a horror. Minden ami éles, nem babának való, vagy amit kitiltottunk a lakásból az a garázsban található. Azonban apukák szívesen viszik be eme csoda rejtelmeibe a gyerkőcöket- főleg, ha fiú…Ezzel semmi baj nincs, csak legyünk óvatosak.

Hirdetés

Benzin, festék, rovarölő, hígító, a garázsban semmi sincs, ami emberi fogyasztásra alkalmas lenne. Jusson eszünkbe, ami a garázsban van az mind mérgező és halálos.

Minden folyadékot tegyünk olyan helyre, ahol a pici nem éri el.

Minden aminek kapcsolója, dugója van- el kell tenni- a szerszámokról nem is beszélve.

Arra is figyeljünk, nehogy a magasból essen a pici fejére egy kalapács, vagy egy szerszám- amit apa már gondosan feltett a polcra.

A garázsajtó is veszélyes lehet. Ma már szinte nincs olyan ajtó, aminek nincs biztonsági leállító szerkezete. 10 évnél régebbi ajtónál azonban érdemes megnézni, hogy működik-e egyáltalán? Ha enyhe nyomásra nem áll le a záródás, cseréljük ki.

Felügyelet nélkül soha ne hagyjuk a gyermeket a garázsban, sőt még a kocsifelhajtón sem- ebből is volt már halálos baleset…

garázs_1

Hirdetés

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..