Egy 21 éves fiatal anyuka az eltömődött tejcsatornái miatt nehezen tudott szoptatni, ezért kitalált egy furcsa módszert, ami segített neki ezen az állapoton.

Nagyon sok anya – akarata ellenére – nem tudja szoptatni a gyermekét. Hazánkban sajnos ezt sokan elítélik annak ellenére, hogy a hátteret nem ismerik. A szoptatás hiánya legtöbbször nem az anya döntése azért, hogy szépek maradjanak a mellei. Persze ilyen is van, de ez a kevesebb.

Hirdetés

Nagyon sokszor ha maga a szülés nagy stresszel, vérvesztéssel jár előfordulhat, hogy nem indul meg a tejelválasztás. Ehhez pedig – sajnos és tisztelet a kivételnek – hozzájárul a hazai kórházak segítőkészségének a hiánya is. Hiába kér segítséget az anya a kórházban, nem minden esetben kap segítséget.

Az első napokat pedig kudarcként éli meg.

A 21 éves anyuka szintén nagyon nehezen szoptatott, bár ő az eltömődött tejcsatornáktól szenvedett. Ilyen esetben láz és rosszul lét is felléphet, nem beszélve a fájdalmas szoptatásról. Sokan meleg vizes borogatást, masszírozást javasolnak.

Az anyukának azonban nem segítette semmi. Ezért – nem tudjuk miért – de egy vibrátorral próbálta szabaddá tenni a tej útját a mellében. A módszere pedig bevált. A 4 hónapos kisfia a vibrátoros kezelés után könnyedén, és fájdalommentesen jutott az anyatejhez.

Az anya az ötletét megosztotta az interneten is, ami megosztotta az olvasókat. Annak ellenére, hogy tudták a kisbaba etetése érdekében találta ki ezt a furcsa ötletet. A fiatal nő azt mondta, azért osztotta meg módszerét másokkal, hogy segítsen. Hiszen lehet a legbolondabb ötlet lesz hasznos. És a piciért mindent képes kipróbálni.

Hirdetés