Zsanett Anyukánk meghökkentő szüléstörténete!2014.12.23.án erősítették meg hogy babát várok. A lányom szülinapján 2015. 06. 25.re voltam kiírva. A terhessèggel minden rendbe volt. A dokival megbeszéltük hogy 3400 gr felett lesz császár lesz mer a fiam ennyivel lett és vacuumos volt. 3450re saccolta azt gondoltuk ez még megy. Túlhordás miatt befektetek 40.héten..

Hirdetés

10napig rám se néztek csak reggeli ctg-n. 10.nap kaptam oxit de el is múltak a fájások. A férjem a gyerekeinkkel bejöttek az nap. Meg is szekált hogy èn még karàcsonykor is itt leszek.. Meg hogy milyen jó dolgom van itt bent..
Eljött a 20:00 óra. Kezdődtek a fájások. Szóltam a nővérnek hogy vannak felraktak ctg-re de azt mondták ez csak jóslò,erősödtek 5 percesek voltak már még mindig azt mondták hogy aludjak mert holnap kapok oxit akkor túl fáradt leszek hozzá.

Volt egy fejfájós császáros anyuka hozzá jöttek be. Azért nehezen meg kérdezték hogy mi van. Mondtam hogy 1 percesek és az volt rá a válasz hogy neki is…

Kb 5perc múlva jöttek újra az anyukához akkor már szóltam hogyha nem is hiszi el nézzen meg folyik a magzat víz is..ez 0.15 kor volt.

Zsanett Anyukánk meghökkentő szüléstörténete! Válasz rá aludjon volt.. De azért megnézett és mondta azonnal ágy mert érzi a fejét eltűnt a méhszáj.. Megnézett újra és kirepedt a burok. Hívták az orvost 2x is (aki tőlünk 100 méterre volt a szobájába )

1:25kor látta meg a napvilágot doki nélkül. 3950 gr és 56 cm-rel Vágás és repedés nèlkül. Míg várni kellett a 2 órát a doki nem ért oda. A szülésznő azt mondta hogy sajnálja hogy nem hitt így a szobába is megszülhetem volna. Majd mikor mentünk haza akinél “szültem” doktor urat többször hívták hogy menjen és írja alá a papírt de azt mondta nem ér rá. Egy nem oda valósi orvos jött és vizsgált meg. És írta alá.

Sajnálom hogy vannak ilyen dokik akiknek csak a pénz számit. ennyi lenne az én történetem.

Most 9 hónapos az én kis Bencém

 

Hirdetés