Szeretném megosztani szüléstörténetemet. 2013. márciusában úgy döntöttünk párommal jöhet a baba… három hónap sikertelen próbálkozás után kiderült, hogy Pco-m van. Ekkor nagyon kétségbe estem, hogy hogyan tovább. Utána olvastam az interneten a kezelési lehetőségeknek, de az orvosom a gyógyszeres kezelés után a műtét mellett döntött. 2013. júniusában megműtöttek. Ezután jött a reménykedés, hogy sikerülni fog-e…. nem hittünk a szemünknek, műtét utáni első hónapban teherbe estem. A 16. héten bevéreztem, ekkor derült ki, hogy kisfiút hordok a szívem alatt. Minden rendben ment egészen a 38.hétig. Toxémiám lett… így befeküdtem a békéscsabai kórházba. Jóslófájásaim voltak már régóta… de ennyi.

Hirdetés

2014.04.16-án megindították a szülést. 9 órát vajúdtam, majd végül úgy döntöttek császár lesz. Végül 19:46 perckor 3310g és 49cm-el megszületett életünk értelme Szlovák Levente Vendel, akiért nagyon hálásak vagyunk Dr. Szeberényi Zsolt főorvos úrnak, hogy lehet nekünk!! Reméljük lesz kistestvére mihamarabb…!

Levente Vendel

Hirdetés

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .