Szeretném megosztani szüléstörténetemet. 2013. márciusában úgy döntöttünk párommal jöhet a baba… három hónap sikertelen próbálkozás után kiderült, hogy Pco-m van. Ekkor nagyon kétségbe estem, hogy hogyan tovább. Utána olvastam az interneten a kezelési lehetőségeknek, de az orvosom a gyógyszeres kezelés után a műtét mellett döntött. 2013. júniusában megműtöttek. Ezután jött a reménykedés, hogy sikerülni fog-e…. nem hittünk a szemünknek, műtét utáni első hónapban teherbe estem. A 16. héten bevéreztem, ekkor derült ki, hogy kisfiút hordok a szívem alatt. Minden rendben ment egészen a 38.hétig. Toxémiám lett… így befeküdtem a békéscsabai kórházba. Jóslófájásaim voltak már régóta… de ennyi.

2014.04.16-án megindították a szülést. 9 órát vajúdtam, majd végül úgy döntöttek császár lesz. Végül 19:46 perckor 3310g és 49cm-el megszületett életünk értelme Szlovák Levente Vendel, akiért nagyon hálásak vagyunk Dr. Szeberényi Zsolt főorvos úrnak, hogy lehet nekünk!! Reméljük lesz kistestvére mihamarabb…!

Levente Vendel

Előző cikkErika Anyukánk szüléstörténete (otthonszülés)
Következő cikkSzárított egeret és verébtrágyát etettek régen a gyerekekkel

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .