Zsoldos Erzsébet terhesen
Zsoldos Erzsébet terhesen

Aznap már elég sokat mondogattam a babónak, hogy remélem ma már kibújsz, mert anya nagyon nehezen tud járni a nagy pocaktól.

Még délelőtt elmentünk vásárolni aztán a szokásos napi sétánkra. Akkor már olyan érzésem volt, hogy le akar szakadni a derekam. De még nagyon zavart, mert csak olyan 25-35 percenként jelentkeztek a fájdalmak.

Ennek még nem tulajdonítottam nagy jelentőséget. Elvégeztem a szokásos esti dolgaimat és már este 10-kor ágyban is voltam.
De sehogy nem volt jó feküdni, mert nagyon nyilallt a hasam és hányingerem volt.

11 órakor már 10 perces fájásaim voltak, de még nem mentünk be a Klinikára, mert úgy beszéltük meg az orvosommal hogy csak akkor indulunk, ha elmegy a magzatvíz.
Éjjel 2:30-kor már olyan erős 5 perces fájásaim voltak, hogy szóltam a páromnak öltözzön és menjünk mert én szülni fogok, ő nem akarta el hinni, kétszer is vissza kérdezett, hogy de ez biztos??? 

Ahogy beértünk, egyből megvizsgáltak és mondta a szülésznő, hogy még csak 2 ujjnyira vagyok kitágulva. Felvették az adataimat, ctg-re kötöttek.

Ahogy végeztünk a ctg-vel, átvittek beöntést adni, majd hívták az orvosomat. 4-kor megint megvizsgáltak, de semmi változás nem volt. Újabb ctg -t csináltak, majd mondták, 1 óra múlva megint megnéznek.

Hajnali 5-kor hívták a doktor urat, hogy 2,5 ujjnyi a tágulás mikor jön? erre mondta hogy neki reggel 7- re szervizbe kell vinni a kocsit, de utána bejön.
Mikor én ezt meghallottam, kétségbe estem és mondtam a kicsi manónak hogy még nem bújhat ki. Szót is fogadott :)) Ekkor már nagyon erős fájdalmaim voltak, talán kicsit az enyhített rajta, hogy a párom végig ott volt és masszírozta a derekam, hogy könnyebb legyen.

Reggel 8-kor megérkezett a doktor úr aki megrepesztette a burkot, ekkor kaptam már fájás fokozót és infúziót is.

De még mindig messze volt a várva várt pillanat.

Sajnos a szülés nem volt zökkenés mentes, mert a kicsi a két kezét felrakta a feje mellé és nem tudott nyomásra kijönni, segíteni kellett neki .

Majd ezt követően 2012 . április 6-án 9:20-kor megszületett a pici fiam, Andriska, 3550 gramm és 56 cm.

születéskor
születéskor

 

itt már 2 hónapos
itt már 2 hónapos
Előző cikkHúsvét gyerekszemmel
Következő cikkSzimi Anyukánk szüléstörténete

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .